Advertentie
Waakzaam oog

Waakzaam oog

3
Gelezen 4 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 2 Favoriet 0 Recensies 2
Thrillers & Spanning   Topics 0
Maak kennis met de meest gedreven rechercheur van Londen: Will Wagstaffe, bijgenaamd ?Staffe?. Hij heeft niet gekozen voor de wet, de wet heeft hem gekozen ? op de dag dat een ETA-terrorist zijn ouders vermoordde. Staffes gevoel voor rechtvaardigheid is groot: hij strijdt voor de slachtoffers. Zijn zwakte is dat hij zich ook goed kan verplaatsen in de daders. Geen enkel misdrijf is voor hem volledig zwart-wit.

Zomers Londen. Staffe staat op het punt naar Bilbao te vertrekken als hij een telefoontje krijgt: er is een moord gepleegd, waarbij het slachtoffer op een gruwelijke manier is mishandeld. Staffe schort zijn verlof op. Al snel wordt een voor de hand liggende verdachte opgepakt: de vrouw van het slachtoffer.

Maar de volgende dag wordt bankier Guy Montefiore gevonden. Hij is niet dood, maar wel op een vreselijke manier gemarteld. Wat hebben deze twee gruwelzaken met elkaar te maken?

Genre
Thrillers & Spanning
Oorspronkelijke titel
Suffer the Children
Vertaald door
Herman van der Ploeg
Uitgeverij
Sijthoff
Laatste editie
24 april 2009
ISBN
9789021802091
+

Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie E-book prijsvergelijker

Andere media

VN:

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic

Hebban recensie

Debuut dat nog te weinig op eigen benen staat

door Bert Peene op 03-08-2009

Hoe origineel moet een debutant zijn? Eigenlijk wil ik daarover niet al te veel stelligs beweren. Laten we het er maar op houden dat originaliteit in ieder geval een pré is. Hoe authentieker het geluid, des te duidelijker dat een nieuwkomer als auteur op eigen benen zal kunnen staan.
U begrijpt wel aan dat op deze inleiding geen ronkende recensie volgt en dat klopt. De nieuwkomer in kwestie...

Lezersrecensies (1)

Recensie Waakzaam oog

door: Linsey 1 like
Dit boek is wel met een lekkere vaart beschreven maar ik mis toch wel het een en ander om het meer duimpjes te kunnen geven. Het blijft redelijk oppervlakkig eigenlijk. De personen hadden meer uitgediept kunnen worden, het blijft allemaal wat kil en zakelijk. Ook komen er veel personen in het boek...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook