Advertentie

Als de kat het voor het zeggen had...

5
Gelezen 5 Aan het lezen 1 Wil ik lezen 6 Favoriet 0 Recensies 2
Non-fictie   Topics 0
Zelfs het schattigste jonge poesje is van nature een wild roofdier. Hoe kan de kattenliefhebber verstaan wat zijn huisdier eigenlijk wil en beantwoorden aan zijn natuurlijke behoeftes? Al is het maar om er zelf gelukkig van te worden, want een probleemkat is lastig en een gelukkige kat geeft juist veel plezier.

Dit boek is het ideale cadeau voor elke kattenfan, vol praktische richtlijnen en tips die helpen om katten te begrijpen. Met veel verhelderende én aandoenlijke foto's.
Genre
Non-fictie
Aantal pagina’s
223
Uitgeverij
Kosmos, Uitgevers BV
ISBN
9789021570952
+

Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners
E-book prijsvergelijker

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic

Lezersrecensies (2)

Kattenbijbel voor ieder niveau kattenliefhebber

door: KvdRuit 1 like
“Als de kat het voor het zeggen had ”is een ‘musthave’ voor alle mensen die met katten omgaan, Denk hierbij aan katteneigenaren en professionals zoals bijvoorbeeld dierenartsen of kattentrimmers. Zelfs voor de doorgewinterde katteneigenaar bevat dit dikke boek nog relevante informatie. Mijn...

Aanrader voor elke kattenliefhebber

door: Gerda Jongsma 1 like
Erg leuk boek vol interessante weetjes. En er staan zulke schattige afbeeldingen in dat het boek niet weg te leggen is! Een klein minpuntje vond ik dit: er werd voor mijn gevoel vanuit gegaan dat je alle tijd van de wereld hebt voor je kat(ten), terwijl de meeste mensen doordeweeks gewoon hun...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook