Advertentie
Als je me niet kunt horen - ook verkrijgbaar als set van 5 onder ISBN 9789088530210

Als je me niet kunt horen

25
Gelezen 30 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 11 Favoriet 1 Recensies 3
Thrillers & Spanning Spots 2   Topics 0
In deze pocket van 128 pagina's staan drie nieuwe, niet eerder gepubliceerde korte verhalen. Jack schreef een uitgebreid nawoord.

Als je me niet kunt horen
Ciska is aan het tuinieren op de afgelegen boerderij van haar ouders. Ze luistert naar een muziekje op haar IPod en hoort verder niets. Achter haar rug leest haar vriend op de ligstoel een boek. Als ze zich omkeert ziet ze dat de keel van haar vriend is doorgesneden. Hij is beestachtig vermoord en in zijn agonie moet hij naar haar geschreeuwd hebben, maar ze heeft niets gehoord. Vanaf dat moment is Ciska alleen met een lijk. En met een psychophatische moordenaar, die haar opjaagt.
Slimme telefoon
Jaap is een buitengewoon succesvolle verkoper. Maar dan krijgt hij het aan de stok met zijn mobieltje, dat zijn leven gaat beheersen. Er zit een kwade macht in zijn telefoon.
The Great Fashion Store
Er is een nieuwe modezaak geopend: The Great Fashion Store. Ilse is trots op de klantenkaart van deze winkel, die haar aantrekkelijke kortingen belooft. Maar er hoort ook een verplichting bij: ze moet bij deze zaak kopen, anders zal ze het niet kunnen navertellen.

Twee nawoorden van Jack Lance zijn opgenomen en de bibliografie.
Genre
Thrillers & Spanning
Uitgeverij
Suspense Publishing
Laatste editie
20 augustus 2013
ISBN
9789088530173
+

Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Bestel dit boek bij Libris.nl Bestel het boek vanaf € 3,95
E-book prijsvergelijker

Door lezers

De wereld van een book-a-holic / Wat las ik in maart?!
10 april 2019 14 reacties
Karin´s leeshoekje / Deze maand las ik... Januari
31 januari 2019 21 reacties
  Meer artikelen

Hebban recensie

Drie spannende, bijzondere verhalen

door Anique Mulder op 24-09-2014

Jack Lance heeft al enkele thrillers op zijn naam staan, maar staat ook bekend om zijn spannende verhalen. Altijd een tikkeltje mysterieus of obsceen. Als je me niet kunt horen bevat drie totaal verschillende, maar spannende korte verhalen. Vrij vluchtig, maar zeker boeiend.

Succesvolle zakenman Jaap brengt geheel tegen zijn principes in een bezoekje aan een waarzegster. Hij wil net opstappen als...


Lezersrecensies (2)

Een goede kennismaking met Jack Lance

door: Princess Marcella 1 like
Wil je eens kennismaken met de thriller en horrorschrijver Jack Lance dan is dit boekwerkje een goede keuze. Deze bundel bevat 3 verhalen van Jack Lance en geven je een kijkje in zijn schrijfstijl en verhaalkunst. Het eerste verhaal: Slimme telefoon wordt de vertegenwoordiger Jaap geheel geregeerd...

Vlot lezende , spannende pocket

door: Wendy Koedoot 1 like
Recensie Jack Lance –Als je me niet kunt horen Dit is een bundel met drie korte verhalen van de hand van Jack Lance erin. Het eerste verhaal heet Slimme telefoon. Het gaat over een succesvolle zakenman , Jaap , die behalve met zijn vrouw ook wel met de zaak getrouwd lijkt te zijn. Hij heeft...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook