Advertentie
Backpacken over het spoor van de Transsiberië Express

Backpacken over het spoor van de Transsiberië Express

1
Gelezen 1 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 0 Favoriet 0 Recensies 1
  Topics 0
De voetstappen komen dichterbij en opeens verschijnen er een paar Russische douanebeambten in een strak kostuum voor onze coupé. ?Paspoort,? galmt er door ons hok. Mijn moeder en ik zijn beiden niet voorbereid op deze actie en geven onze paspoorten geschrokken af. Mijn moeder moet als eerste gaan staan, terwijl de imposante man haar lengte controleert en nogal lang over het paspoort wrijft met zijn vingers... Julia: ?Geweldige ervaring, samen met mijn dochter 8000 kilometer spoor!? Wendy: ?Toen liep alles anders dan gepland, een reis om nooit te vergeten!? Judith: ?Bijzondere reis, liftend door Mongolië en bivakkeren bij Nomaden!?
Genre
Literaire non-fictie , Reizen & Talen
Aantal pagina’s
216
Uitgeverij
Boekscout VOF
Laatste editie
22 mei 2019
ISBN
9789463893121
+

Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners
E-book prijsvergelijker

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic

Lezersrecensies (1)

Tweesterrenopstel

door: Gert Meijer 1 like
Een ster voor de herkenbaarheid en één ster voor de moeite. En daarmee is dit slecht geschreven boek ruim beloond. Debby van Surksum slaagt erin om met haar middelbareschool-opstel een epische reis te veranderen in een saaie trip. Ze verliest zich veelvuldig in niet ter zake doende details,...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook