Advertentie
Boven Water

Boven Water

0
Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 0 Favoriet 0 Recensies 0
Literatuur & Romans   Topics 0
Boven Water! Wanneer is een mens boven water? Hoe kan een mens boven water blijven? En wil een mens wel boven water komen? Het zijn vragen waarop ik geen antwoord weet. Wel weet ik dat ik met hart en ziel datgene heb verwoord wat bij mij van binnen boven water kwam door alle raakvlakken van het leven heen. Een mens heeft immers altijd een keus.
Ik hoop dat de lezer zichzelf herkent en de raakvlakken ook persoonlijk kan erkennen. Ondanks dat ieder mens uniek is hebben wij mensen zoveel gemeen. Als we dat samen mogen ervaren wordt de wereld een stukje mooier.
Gonda Gelling

De gedichten waren steeds een leidraad en een inspiratiebron voor het maken van de illustraties. Na de gedichten een poosje op me te hebben laten ingewerkt, kon ik intuïtief mijn eigen beleving in deze beelden omzetten. Ik hoop dat de illustraties op dezelfde wijze de lezer inspireren en uitdagen om tot een steeds verdere verdieping in de beleving te komen.
Ron de Vrieze
Genre
Poëzie
Aantal pagina’s
88
Uitgeverij
Uitgeverij DichterBij
Laatste editie
10 mei 2019
ISBN
9789090318288
+

Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Bestel dit boek bij Libris.nl Bestel het boek vanaf € 16,95
E-book prijsvergelijker

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic