Advertentie
Cold case in de Heilige Stede

Cold case in de Heilige Stede

0
Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 3 Favoriet 0 Recensies 0
Thrillers & Spanning   Topics 0
Onder een mysterieuze grafzerk in een oude kapel in hartje Amsterdam wordt het lijk van een man gevonden dat daar niet netjes en bovendien veel recenter begraven is. De gesjeesde theoloog Frits en de archeologe Maria willen weten hoe het zit en stuiten op oude geschiedenissen van Amsterdam die verrassend actueel blijken te zijn. Ze komen er achter dat de man vergiftigd is en hier niet toevallig ligt. De Heilige Stede, de kapel waar in de Middeleeuwen het Mirakel van Amsterdam plaatsvond maar die in 1908 na hevige protesten werd gesloopt, blijkt nog steeds het middelpunt van strijd te zijn. Duistere krachten proberen die strijd te verhullen. Frits en Maria komen er niet zonder kleerscheuren af.
Vrijwel alle gebeurtenissen die in deze moordgeschiedenis worden beschreven zijn waar gebeurd.
Hans Abma (1959) studeerde theologie en woont in Amsterdam. Hij werkt bij het Ministerie van Justitie en Veiligheid. Zijn proefschrift Gerechtigheid zonder beul gaat over het recht op leven en de doodstraf.
Genre
Thrillers & Spanning
Aantal pagina’s
219
Uitgeverij
Brave New Books
Laatste editie
03 april 2019
ISBN
9789402187229
+

Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners
E-book prijsvergelijker

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic