Advertentie

De prijs van een Kind

1
Gelezen 1 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 0 Favoriet 0 Recensies 0
Non-fictie   Topics 0
In dit boek brengen de auteurs verslag uit van de wantoestanden in het nachtleven van Bangkok: de wanhoop en de mishandelingen bij kinderen, de meedogenloosheid van pooiers, het onbezorgde cynisme van pedofielen, de dreigementen van de Chinese maffia...

De verschrikkingen, het geweld en de angst. De kinderen worden veelal ontvoerd, opgesloten, geslagen en verkracht in de bordelen van Bangkok. De vraag is: Waar ligt het probleem? In het Westen of in het Oosten? Gedurende het hele jaar kopen legio mannen een ticket naar Bangkok, enkel en alleen om een aantal nachten door te brengen met meisjes of jongens van tien of twaalf jaar. Hier zouden deze mannen daarvoor in de gevangenis komen, daar kunnen zij voor een handjevol dollars ongestoord hun gang gaan.
Dit boek is geschreven ter nagedachtenis aan de kinderen die hiervan het slachtoffer zijn en die vaak sterven aan aids. Opdat wij hen niet in de steek laten en een einde maken aan de gruwelijke praktijken die van hun leven een hel maken.
Genre
Non-fictie
Aantal pagina’s
216
Uitgeverij
De Kern
ISBN
9032504630
+

Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners
E-book prijsvergelijker

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic