Advertentie
De Rose Cottage zussen

De Rose Cottage zussen

1
Gelezen 1 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 1 Favoriet 0 Recensies 0
Feelgood   Topics 0
Melanie en haar drie zussen keren ieder om een andere reden terug naar Rose Cottage, het oude huis van hun grootmoeder. Daar, op die plek vol herinneringen, worden harten geheeld en komt liefde tot bloei...

(1) ROZEN IN BLOEI
Melanie kan wel door de grond zakken, zo gênant vindt ze het dat haar vriendje, Jeremy, al die maanden een vrouw en twee kinderen voor haar verborgen heeft weten te houden. Voor haar voorlopig even geen mannen meer! Het advies opvolgend van haar drie zussen, verlaat ze Boston om een tijdje bij te komen in de cottage van haar overleden oma.

(2) ONDER DE APPELBLOESEM
Bijna had Maggie weer de fout gemaakt hartstocht te verwarren met duurzame liefde. Oké, het was nóg verstandiger geweest als ze hoe dan ook niet met fotograaf Rick het bed in was gedoken, maar ze is al heel erg trots op zichzelf dat ze nu afstand heeft genomen, voordat ze weer hopeloos verliefd zou worden op de zoveelste foute man.

(3) BIJ TOVERSLAG VERLIEFD
Laat Melanie en Maggie maar kletsen. Het is al heel wat dat zij, succesvol advocate en workaholic Ashley D'Angelo, erin heeft toegestemd een aantal weken door te brengen in Rose Cottage; dan hoeven haar vervelende zussen vervolgens echt geen flauwe toespelingen te gaan maken over Josh en haar.

(4) DROMEN VAN THUIS
Nee hoor, geen sprake van. Haar zussen kunnen hoog of laag springen, maar Jo D'Angelo is met geen tien paarden naar Rose Cottage te krijgen. Het mag dan een winters sprookje zijn met een dikke laag sneeuw, Jo heeft alleen maar nare herinneringen aan die plek.

Deze minsierie is ook verkrijgbaar onder de titel Rose Cottage en de delen zijn ook los verkrijgbaar.
Genre
Romantiek
Aantal pagina’s
654
Uitgeverij
Harpercollins
Laatste editie
26 juni 2019
ISBN
9789402759242
+

Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Bestel dit boek bij Libris.nl Bestel het e-book € 14,99
E-book prijsvergelijker

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic