Advertentie

DIY - sleutels voor je geloof

1
Gelezen 2 Aan het lezen 1 Wil ik lezen 0 Favoriet 0 Recensies 0
Non-fictie   Topics 0
DIY.
Deze drie letters zie je tegenwoordig regelmatig. Het betekent Do It Yourself (Doe het zelf). Op YouTube zijn talloze DIY-filmpjes te vinden over hoe je zelf iets in elkaar knutselt of bakt. Via internet kun je leren om alles zelf te doen.

Voor ons geestelijk leven geldt dat Jezus alles voor ons heeft gedaan. Toen Hij aan het kruis stierf, bracht Hij ons redding, vergeving en bevrijding. Niets daarvan kunnen wij zelf bewerken.

Maar in ons leven als volgeling van Jezus zijn er geestelijke principes. Als we daarin wandelen, groeit ons geloof en leren we steeds meer om in vertrouwen te leven. Deze principes moeten we zelf toepassen.

Jezus volgen moet je zelf doen!

DIY gaat over zelf actief Jezus volgen. Niemand anders kan dat voor jou doen. In dit boek reikt Bobby Schuller je verschillende Bijbelse principes aan. Het zijn sleutels die je helpen om je leven met hoop en vreugde te vullen; om van overwinning naar overwinning te gaan.
Genre
Non-fictie
ISBN
9789078893752
+

Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie E-book prijsvergelijker

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic