Advertentie
Droomsplinters

Droomsplinters

0
Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 2 Favoriet 0 Recensies 0
Thrillers & Spanning   Topics 0
Aaron heeft het gehad met de saaiheid van zijn leven in een indianenreservaat. Als bovendien de regering de aanleg van oliepijpleidingen door zijn woongebied aankondigt, is de maat vol. Hij besluit te vluchten en vertrekt 's nachts zonder medeweten van de anderen uit het reservaat dat altijd zijn thuis is geweest.
In de stad hoopt hij op nieuwe kansen en een leven zoals hij het kent uit tijdschriften. Dus zet hij alles op alles om een werkvergunning en woonruimte te bemachtigen en incasseert daarbij klappen van de rechtse vuist die de stad in zijn ijzeren greep houdt.
Wat zijn plannen nog meer dreigt te vergiftigen is de uitzichtloosheid van zijn nieuwe stadsomgeving. Hij komt er namelijk al snel achter dat veel stadsbewoners hun ware gezicht achter maskers verbergen. Niets is wat het lijkt.
Maar er speelt nog meer in de stad, veel meer. Criminaliteit en onrechtvaardigheid woekeren onder de betonnen oppervlakte en erboven. Desondanks probeert hij een bestaan op te bouwen. Tot hij valt voor een in geheimzinnigheid gehulde vrouw…
Genre
Thrillers & Spanning
Aantal pagina’s
253
Uitgeverij
Brave New Books
Laatste editie
26 juni 2019
ISBN
9789402193053
+

Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Bestel dit boek bij Libris.nl Bestel het boek vanaf € 21,95
E-book prijsvergelijker

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic