Advertentie
Een dode in de stronthoek

Een dode in de stronthoek

0
Gelezen 1 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 2 Favoriet 0 Recensies 0
  Topics 0
Jef Louisa Versmissen schreef voor STORMLoop een detectiveverhaal over een moord in de stronthoek. Gust Schoen, een rijke schoenmaker in de stad, wordt na een nacht kaarten met een ingeslagen hoofd teruggevonden achter de markt, waar de koeien wachten om verhandeld te worden. De jonge Ernest Claes en zijn schoolkameraad gaan op zoek naar de dader van deze gruwelijke moord. Het verhaal speelt zich 100 jaar geleden af en wikkelt zich af in de verschillende locaties van STORMLoop. Onderweg maken ze kennis met illustere figuren zoals Gerard Storms, Janneke Smoskop en de ravissante Mie Goris.

Wil je Ernest Claes en zijn kameraad helpen om de moord op te lossen? Dat kan. Op de verschillende locaties van STORMLoop vindt je postkaarten met een tip op. Als je deze tips vindt, kan je ontdekken wie de moordenaar is. Je mag jouw verdachte bekend maken via de website van STORMLoop. Misschien verandert de schrijver zijn eigen einde dan nog!
Genre
Literaire non-fictie
Aantal pagina’s
43
Uitgeverij
Brave New Books
Laatste editie
12 april 2019
ISBN
9789402190663
+

Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners
E-book prijsvergelijker

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic