Dokter Stephen Ward, een osteopaat die hoog staat aangeschreven bij de Britse upperclass, verdeelt zijn tijd tussen het mondaine leven in de hogere kringen en frivole uitspattingen in de krochten van de stad. Als hij Christine Keeler ontmoet, een jonge ambitieuze danseres, wordt hij haar Pygmalion. Maar deze relatie wordt al snel meegezogen in een draaikolk van onfrisse intriges en verraderlijke wendingen.
Het duo Fromental / Hyman leidt ons op subtiele en elegante wijze rond in het hart van het schandaal dat de Britse maatschappij op haar grondvesten deed schudden aan de vooravond van de Swinging Sixties. Een meeslepend en tragisch verhaal over een omstreden figuur.
(een getekend beeldverhaal over het waar gebeurde. Profumo-schandaal uit 1963. Dat een jaar later sterk bijdroeg aan de val van Engeland's conservatieve regering),