Advertentie

From New York to L.A.

1
Gelezen 1 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 0 Favoriet 0 Recensies 0
Non-fictie   Topics 0
In From New York to L.A. gaan twee enthousiaste en nieuwsgierige inwoners van respectievelijk New York en Los Angeles op ontdekkingsreis in hun eigen stad. Ze nemen hun medebewoners en zichzelf soms serieus, en heel vaak met een flinke korrel zout. Dree en Griselda beschrijven de stadse geheimen die voor degenen die niet verder kijken dan de heersende clichés over Amerika altijd verborgen zullen blijven.
Tijdens hun zoektocht naar woonruimte, nieuwe vrienden en de 'zin van het bestaan' worden zij door schade, schande en plezier in het Amerikaanse leven steeds wijzer. Van de zeer uiteenlopende culture shocks schieten ze soms in de stress maar vaak ook in de lach. Hun gezonde dosis Hollandse nuchterheid is een handige overlevingstactiek in de Amerikaanse consumptiejungle. Het culturele verschil tussen de Europeaan en de Amerikaan blijkt minuscuul vergeleken bij de zeer uiteenlopende gedragingen en gewoontes van de bewoners van Los Angeles tot New York en van Harlem tot Hollywood.

From New York to L.A. is een zeer vermakelijk boek met rake observaties van een creatieve documentairemaakster en een enthousiaste verslaggeefster, en is voor iedereen die geïnteresseerd is in de Amerikaanse cultuur. Door tips en adressen bij ieder verhaal is From New York to L.A.tegelijkertijd een stadsgids voor toekomstige bezoekers aan beide wereldsteden.
Genre
Non-fictie
Aantal pagina’s
256
Uitgeverij
Artemis & Co
ISBN
9789047200321
+

Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners
E-book prijsvergelijker

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic