Advertentie
Generatie Nu

Generatie Nu

1
Gelezen 1 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 1 Favoriet 0 Recensies 1
  Topics 0
Overal ter wereld staan jonge vrouwen op die hun stem willen laten horen en vechten voor waar zij in geloven. Voor dit inspirerende boek verzamelde Lauren Sharkey de verhalen van 52 jonge activisten die zich inzetten voor een betere wereld. Sommigen van hen zijn actief op het gebied van emancipatie en gelijke rechten voor iedereen, anderen houden zich bezig met onderwerpen als politiek, wetenschap en het milieu. Of het nu gaat om socialmediacampagnes of levensreddende apps, hun geweldige ideeën veranderen stuk voor stuk de wereld zoals wij die kennen.
Generatie Nu is een must-have voor iedereen die geïnspireerd wil raken om zelf het verschil te maken. Met prachtige illustraties van Manjit Thapp.
Genre
Mens & Maatschappij
Aantal pagina’s
256
Uitgeverij
Volt
Laatste editie
26 september 2019
ISBN
9789021418490 , 9789021418506
+

Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners
E-book prijsvergelijker

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic

Lezersrecensies (1)

Girlpower

door: Els Van Haute 1 like
Generatie Nu, 52 inspirerende jonge vrouwen die nú het verschil maken. Tekst: Lauren Sharkey, illustraties: Manjit Thapp. Wow, wat een boek, wat een vrouwen. Jonge vrouwen mag je erg letterlijk nemen: ze variëren in leeftijd tussen de 9 en 22 jaar. 9 en 22!? Wow! In Generatie nu komen dus 52...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook