Advertentie

Het allergevaarlijkste spel

0
Rank 8998 Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 1 Favoriet 0 Recensies 0
Thrillers & Spanning   Topics 0
'Hij trachtte te glimlachen, en midden in die poging stierf hij.'
Beroepsvlieger Bill Carey heeft - net als zijn amfibievliegtuig, overigens - betere dagen gekend. Na allerlei omzwervingen is hij beland in Noord-Finland, vlakbij de Russische grens, waar hij aan de kost moet zien te komen door verkenningsvluchten uit te voeren voor een mijnbouwmaatschappij. En soms ook door losse karweitjes, zoals het vervoeren van fanatieke jagers naar de afgelegen bossen van Lapland.
Maar er gebeuren vreemde dingen rond de poolcirkel. Er wordt een man vermoord gevonden. Een ervaren piloot verongelukt op een onverklaarbare manier. De Finse veiligheidsdienst is koortsachtig op zoek naar gouden sovereigns. Waarom? En wie is de geheimzinnige figuur uit Bill Carey's eigen verleden die een rol in het geheel lijkt te spelen? En wat is eigenlijk dat allergevaarlijkste spel?
Op al die vragen komt een antwoord - onder het gebrul van vliegtuigmotoren en het knallen van schoten, in de dichte bossen van Lapland, waar het dichtstbijzijnde menselijke wezen kilometers weg kan zijn, of misschien staat te wachten achter de volgende boom.
Genre
Thrillers & Spanning
Aantal pagina’s
231
ISBN
9021828723
+

Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie E-book prijsvergelijker

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic