Advertentie
Het grote verdriet van Kikker Cas

Het grote verdriet van Kikker Cas

0
Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 0 Favoriet 0 Recensies 0
Junior   Topics 0
Ben, het beste vriendje van Kikker Cas, verschijnt op een dag niet op school. Zijn stipje in de rij op de speelplaats, waar ze moeten wachten wanneer de bel gaat, blijft leeg. Dat is jammer, want Cas wilde hem vandaag zijn nieuwe tol tonen. Thuis vertellen mama en papa dat Ben een auto-ongeluk heeft gehad en niet meer terug zal komen. Hoe moet het nu verder, zonder Ben? Met de hulp van zijn ouders, leerkrachten en vriendjes leert Cas dat Ben altijd bij hem zal blijven, in zijn hart, zolang hij hem niet vergeet.

Hoe vertel je aan een kind slecht nieuws? Verdriet, afscheid nemen… het zijn zaken die heel veel impact hebben op een kind.
In 'Het grote verdriet van Kikker Cas' willen we hen helpen door er onomwonden over te vertellen: een brug bouwen naar dat verdriet.
Want iemand van wie we afscheid nemen, die vergeten we nooit…

Helene Poncelet (1977) is gepassioneerd door prentenboeken. Ze studeerde kunsthumaniora aan Sint Lucas in Antwerpen. De microbe voor het tekenen en schilderen liet haar sindsdien niet meer los.

'Kikker Cas in het ziekenhuis' was haar erg succesvolle debuut in 2017. Opvolger 'Het grote verdriet van Kikker Cas' is verschenen in augustus 2019.
Genre
Kind & Jeugd
Uitgeverij
Beefcake Publishing
Laatste editie
09 september 2019
ISBN
9789493111165
+

Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Bestel dit boek bij Libris.nl Bestel het boek vanaf € 15,00
E-book prijsvergelijker

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic