Advertentie
HET JUDAS DILEMMA

Het judas dilemma

0
Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 2 Favoriet 0 Recensies 0
Literatuur & Romans   Topics 0
Terwijl Eric en Monique Janssen zich na een gezellig avondje met vrienden, afvragen waar hun oudste dochter Trijntje, die uit is met vriendinnen, toch blijft, gaat ineens de deurbel en staat de politie voor de deur om hen te vertellen dat hun dochter verderop in de straat dood is gevonden. Hun wereld stort op dat moment in elkaar.
Hoewel Monique zich, zij het moeilijk, lijkt te schikken in dit noodlot kan Eric niet leven zonder dat hij weet wat er precies is gebeurd, wat Trijntje heeft meegemaakt, wat de dader heeft bewogen en waarom nu uitgerekend hun dochter het slachtoffer is geworden.
Eric, die zelf advocaat is, bedenkt dat eigenlijk alleen de advocaat van de dader, als een soort spin in het web, de informatie krijgt die antwoord geeft op de vragen die hij zichzelf stelt. Dan neemt hij een opmerkelijk besluit.

“HET JUDAS DILEMMA” is een novelle over de innerlijke strijd die zich in Eric afspeelt tussen de vader en de advocaat, laat zien hoe hij zich steeds verder verwijdert van zijn gezin, maar ook hoe hij een complete omwenteling doormaakt om vervolgens te eindigen in een perfect geplande overwinning van de vader over de advocaat.
Genre
Literatuur & Romans
Aantal pagina’s
132
Uitgeverij
Brave New Books
Laatste editie
07 mei 2019
ISBN
9789402184877
+

Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Bestel dit boek bij Libris.nl Bestel het boek vanaf € 16,75
E-book prijsvergelijker

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic