Advertentie
Het Kerstcadeau

Het Kerstcadeau

0
Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 0 Favoriet 0 Recensies 0
Junior   Topics 0
Welk cadeau zou de mensen nu blijvend gelukkig en tevreden maken? Het is altijd de liefste wens van de Kerstman geweest zo’n cadeau te vinden. Veel kinderen zijn immers al na een paar weken uitgekeken op hun nieuwe speelgoed en dan is het net of het nooit Kerst is geweest! Dit jaar is hij dan ook vastbesloten om niet naar de aarde te komen, voordat hij het heeft gevonden. Het wordt spannend, zou zo’n cadeau wel bestaan? De gevolgen voor het Kerstfeest op Aarde lijken rampzalig: de kerstetalages blijven leeg, nergens is kerstverlichting. De regeringen kondigen de noodtoestand af. Dankzij de vindingrijkheid van het feetje Radja, de trouw van de eland Nicolai, de moed van het Chinese jongetje Li Wu Tse en niet te vergeten het geniale plan van de Wind, wordt uiteindelijk tóch de wens van de Kerstman vervuld en krijgen de mensen zelfs meer dan ze verwachtten.

Het Kerstcadeau werd in 2001 geschreven in Noorwegen door de gezusters Goudounov, beide onderwijzeres.
Dit romantische verhaal is ook uit als e-book, alleen tekst én als audioboek met een muzikaal luisteravontuur van twee uur met muziek en liedjes gezongen door Cynthia van Hattem, Noël Josemans en de buurkinderen.
Genre
Kind & Jeugd
Aantal pagina’s
44
Uitgeverij
Uitgeverij Waagmuis
Laatste editie
07 oktober 2019
ISBN
9789082999433 , 9789082999457
+

Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Bestel dit boek bij Libris.nl Bestel het boek vanaf € 12,95 Bestel het e-book € 8,50
E-book prijsvergelijker

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic