Advertentie
Het Schoonzusje van de Majoor, deel 1: de Bedriegers

Het Schoonzusje van de Majoor, deel 1: de Bedriegers

0
Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 0 Favoriet 0 Recensies 0
Literatuur & Romans   Topics 0
Het Schoonzusje van de Majoor, Deel 1 de Bedriegers
Wellingtons Officieren serie deel 2

Marguerite Ross is eindelijk verlost van haar wrede, vette echtgenoot William Alexander. Ze erft al zijn wereldse goederen en is in een klap een rijke erfgename. Marguerite, nog maar 21 jaar oud beseft niet wat een geweldige vangst ze zou zijn op de Londense huwelijksmarkt. Ze kan niet verder kijken dan haar 2 rouwjaren voor de ongeliefde echtgenoot. Haar homoseksuele broer Stevie is zich wel bewust van haar nieuw gevonden rijkdom en weet haar, met behulp van hun op geld beluste moeder, aan zijn geliefde: Lord Philip Agnew, burggraaf Morvern te binden. Het kan Marguerite uiteindelijk weinig schelen: ze moet toch eens weer trouwen en waarom dan niet met Philip, die het evenbeeld is van haar jeugdliefde en Philips broer is: Hengist Agnew, majoor in het leger van Wellington dat vecht op het Iberisch schiereiland. Stevie had het valse bericht verspreid dat Hengist getrouwd was in Lissabon.
De moeilijkheden beginnen pas goed als Philip zijn afschuw aangeeft voor vrouwen en dus het huwelijk niet kan en wil consumeren. Tot overmaat van ramp slaagt Hengist erin om op de avond van het huwelijk van zijn broer en zijn jeugdliefde naar huis te komen.
Dit boek speelt in de jaren 1809-1810: in de tijd dat homohaat hoogtij vierde in Londen.
Genre
Literatuur & Romans
Aantal pagina’s
770
Uitgeverij
Hermesse James Boekerij
Laatste editie
15 september 2019
ISBN
9789492980571
+

Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Bestel dit boek bij Libris.nl Bestel het e-book € 6,90
E-book prijsvergelijker

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic