Advertentie
Het uur van de tractor

Het uur van de tractor

1
Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 0 Favoriet 0 Recensies 0
Literatuur & Romans   Topics 0
Er was een tijd in ons leven, dat we ’s avonds voor het slapen gaan een verhaaltje voorgelezen kregen. Ergens doorheen de jaren is dat gestopt. En dat is jammer. Verhalen hebben de kracht ons te verbazen, te beroeren en onze fantasie te prikkelen.
In deze bundel kan u acht heerlijke, fantastische verhalen vinden die u uzelf kan voorlezen voor het slapen gaan (of bij het ontbijt, waarom niet). Zo knoopt u aan bij een oude traditie waar uzelf zonder twijfel ook deel van uitmaakt.
Geniet van de belevenissen van een man die opgehouden wordt door een tractor, een man en vrouw die elkaar zachtjes kapot maken, een vader die haren verliest en zijn dochter tot wanhoop drijft, een hacker die gehackt wordt, een soldaat met post traumatische stress en nog meer lekkers.
Geniet met volle teugen van deze acht hapklare verhalen. Grappig, gevoelig, herkenbaar en met een verfrissende flair gebracht in de unieke stijl van Wolfgang C. Lupus
Genre
Korte verhalen , Literatuur & Romans
Aantal pagina’s
144
Uitgeverij
Brave New Books
Laatste editie
19 juni 2019
ISBN
9789402193886
+

Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Bestel dit boek bij Libris.nl Bestel het boek vanaf € 24,94
E-book prijsvergelijker

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic