Advertentie

Intiem Favorieten Speciale Uitgave - Sterk, stoer en sexy

0

Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 0 Favoriet 0 Recensies 0
Feelgood   Topics 0
Onmogelijk sexy, sterk en stoer, boordevol hartstocht... Als cowboys geen ultieme romantische helden zijn, weten wij het ook niet meer!
 
Een cowboy en een baby
 
Cowboy Tagg zal die ene nacht met Callie nooit vergeten. Meer kan het echter niet worden, aangezien zij de dochter is van zijn aartsvijand. Dan blijkt ze zwanger te zijn. Is er een toekomst voor hen weggelegd, of zal de familievete altijd tussen hen in blijven staan?
 
Ongetemde hartstocht
 
Rancher Phillip is trots op zijn reputatie van playboy. Het is zijn specialiteit om een vrouw voor één nacht te veroveren, om haar daarna meteen weer te vergeten. Alleen lukt dat laatste niet bij Jo, de nieuwe trainer van zijn weerspannige arabier, Sun. Bij elke kus raakt hij meer bezeten van haar...
 
Twee sterke handen
 
Wanneer Samantha's baby zich aankondigt, is Morgan de enige die haar kan helpen. Hoewel hij niets van bevallingen weet, sleept hij haar er toch doorheen. Als daarna blijkt dat moeder en kind nergens heen kunnen, nodigt hij hen uit op zijn ranch - en wordt het steeds lastiger de verleidelijke Sam te weerstaan...
 
Deze verhalen zijn eerder verschenen.
 
+


Genre
Romantiek
Romantiek
Uitgeverij
Harlequin
Eerste editie
12 januari 2021
Laatste editie
12 januari 2021
ISBN
9789402549744


Boekinformatie wijzigen

Advertentie


Reacties op: Intiem Favorieten Speciale Uitgave - Sterk, stoer en sexy

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.