Advertentie
Je doet ertoe!

Je doet ertoe!

0
Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 0 Favoriet 0 Recensies 0
  Topics 0
Als klein meisje leeft Liz al met God, ze ervaart dat Hij er altijd is en vindt in het kleine dorpskerkje een veilig thuis. Ondanks dat ze opgroeit in een problematisch gezin, weet ze haar hoofd boven water te houden, blijft ze geloven dat echte liefde bestaat en probeert ze iets moois van het leven te maken.

Wanneer Liz een ontmoeting heeft met Jezus verandert haar leven. Ze raapt de scherven van haar verleden bij elkaar en gaat met God op zoek naar het doel van haar bestaan. Ze ontdekt dat God tot haar spreekt en ze mag keer op keer beleven dat Hij wonderbaarlijk ingrijpt. Het brengt haar zelfs tot in de Filippijnen, waar ze samen met haar gezin op ontroerende wijze strijdt tegen armoede.

In dit prachtige levensverhaal leren we Liz kennen als een moedige vrouw die door diepe dalen gaat, maar ook over hoogste bergen klimt. Met Jezus als haar Leermeester en haar maatje Antonio als steun en toeverlaat, weet ze haar pijn en leed om te buigen naar overwinning. Daarbij wandelt ze in de schaduw van het kruis van Christus (het beeld van het omslag. Ze krijgt een van God gegeven talent om mensen die lijden te overtuigen van de Goddelijke waarheid, die geldt voor ieder mens: Je doet ertoe!

Het boek raakt o.a. de volgende thema’s: zending, pleegzorg, seksueel misbruik, traumaverwerking, genezingswonderen, huwelijk en gezin, vergeving, verzoening, therapie, geloofsvertrouwen, grote gezinnen…

Liz Berghuis (1948) is getrouwd met Antonio. Samen hebben ze negen kinderen en inmiddels eenentwintig kleinkinderen. Zestien jaar lang runde ze haar eigen praktijk en doceerde Sociaal Psychische Problematiek (SPP) aan de politieacademie. Ze geeft nog altijd workshops en lezingen over geestelijk lijden en de mogelijkheden tot herstel.

Genre
Literaire non-fictie
Aantal pagina’s
280
Uitgeverij
Triple boeken
Laatste editie
16 september 2019
ISBN
9789082546132
+

Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie E-book prijsvergelijker