Advertentie

Jubileumspecial - Oneindig spannend

0

Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 0 Favoriet 0 Recensies 0
Feelgood   Topics 0
Speciaal voor het 45-jarig jubileum van Harlequin: alle delen van Debra Webbs spannende serie De Equalizers samen in één bundel!
 
Elke minuut telt
 
Midden in de nacht verdwijnt een klein meisje. De politie tast in het duister. Als er na vijf dagen nog niets van haar nichtje vernomen is, besluit Melissa Shepherd zélf op zoek te gaan, geholpen door haar ex, agent Jonathan Foley. Gaandeweg raken ze ervan overtuigd dat Polly ontvoerd is. En de kans dat ze levend wordt gevonden, wordt met het uur kleiner...
 
Geen seconde te laat
 
Haar eerste klus als agent, het afleveren van een pakketje, brengt Lucky Malone in een lastig parket. Voor haar ogen wordt haar contactpersoon vermoord. Nauwelijks is ze zelf door een vreemdeling in veiligheid gebracht, of ze krijgt te horen dat haar bazin is ontvoerd. De mysterieuze vreemde, Dakota Garrett, biedt zijn hulp aan. Maar is hij te vertrouwen?
 
Uur van de waarheid
 
Zeven jaar geleden verdween de vrouw van agent Lincoln Reece bij een undercoveroperatie. Hoewel ze nooit is gevonden, heeft hij uiteindelijk geaccepteerd dat Lori bij de explosie om het leven kwam. Nu blijkt er in een stadje in Tennessee iemand te wonen die sprekend op haar lijkt. Maar als hij deze Mia Grant zelf in de ogen kijkt, herkent ze hem absoluut niet...
 
Deze verhalen zijn eerder verschenen.
 
 
+


Genre
Romantiek
Romantiek
Uitgeverij
Harlequin
Eerste editie
24 november 2020
Laatste editie
24 november 2020
ISBN
9789402549249


Boekinformatie wijzigen

Advertentie


Reacties op: Jubileumspecial - Oneindig spannend

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.