Advertentie
Full25708913-212x300

Lilith 2 - Verbroken in schemer

21
Gelezen 31 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 23 Favoriet 4 Recensies 4
Fantasy & SF Spots 3 Top25's 1   Topics 0

Er is altijd een keuze De keuze tussen leven en dood Sinds de gebeurtenissen in ´Gebonden in Duister´ heeft Lilith zich erbij neergelegd dat ze weer in handen is van de oorlogszuchtige profeet Kasimirh en ze is bereid om in naam van de God Jakob haar verwoestende vluchten te hervatten. De enige andere optie - vechten aan de kant van Merzia - is minstens zo erg. Als het geluk eindelijk op haar pad komt, blijkt dat er nog een derde mogelijkheid is. Helaas zit het verleden haar op de hielen in de vorm van oncontroleerbare woede-uitbarstingen en Seraph, die van haar meester de opdracht heeft gekregen om haar terug te brengen naar huis. Wanhopig probeert ze met beide af te rekenen.

OP ZOEK NAAR EEN UITWEG, BEVRIJDING EN ZICHZELF
De strijd om Havv'n is geëindigd in het voordeel van Merzia, maar dat betekent niet dat de oorlog is afgewend. Als de magiër Ferhdessar terugkeert in Nadesj, blijkt dat koning Yvar een verbond wil sluiten met Zuzeca, een hogepriester van Margal. Het is het begin van een verslechterde band tussen de koning en zijn raadsheer. Als Yvar ook nog contact zoekt met Jakob, lijkt het einde van Merzia met rasse schreden naderbij te komen.

Intussen laat de profeet Kasimirh het opleiden van zijn leger over aan een van de weinige personen die hij kan vertrouwen en reist door Naftalia om de mensen aan Jakob te binden. Zonder draak zijn zijn pogingen echter weinig succesvol. Als hij in een van de steden een geslepen tegenstander vindt, blijkt dat zijn kracht niet vanzelfsprekend is. Uiteindelijk leiden de intriges en gebeurtenissen tot een conflict dat alle betrokkenen voor de rest van hun leven zal tekenen en de wereld voor altijd zal veranderen.

Verbroken in Schemer - de derde roman van Kim ten Tusscher - is het vervolg op de succesvolle roman 'Gebonden in Duister', waarin de drakenwisselaar Lilith tussen twee partijen moest kiezen in een verschrikke-lijke oorlog. In deze indringende roman vol vaart en spanning moeten Lilith en de mensen om haar heen zien om te gaan met de gevolgen van haar keuzes. Dit verhaal zal een vervolg krijgen in 'Geboren in Licht'.

Genre
Sciencefiction & Fantasy
Uitgeverij
Zilverspoor
Laatste editie
02 maart 2012
ISBN
9789460860188
+

Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners
E-book prijsvergelijker

Door lezers

Scifi & Fantasy Café / Magic Monday #14 De wereld van Kim ten Tusscher
26 november 2018 9 reacties
Scifi & Fantasy Café / We Love Scifi & Fantasy interviewt Kim ten Tusscher
27 juli 2017 2 reacties
  Meer artikelen van lezers

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic

Lezersrecensies (4)

Leuk boekje, geen wouwfactor

door: xanne 1 like
In deze maand, januari 2018, is Kim al 10 jaar schrijfster en heeft ze meerdere boeken geschreven, waaronder de lillith trilogie (gebonden in duister, verbroken in schemer en geboren in licht), daarnaast hydrhaga (stand-alone) en inmiddels is ook haar boek: vertellingen van de ondergang – bloed,...

Hoe vergaathet Lilith verder?

door: Boekenvirus 1 like
Vanaf pagina 1 word je terug ondergedompeld in de wereld die Kim ten Tusscher in Gebonden in duister opgebouwd heeft. Maar het verkennen van deze wereld staat niet stil. In dit deel maak je kennis met een nieuw volk. Lilith wordt nl gered door de Inuuk. Naftalia, het land waar koning Yvar door moet...

lilith trilogie deel 2

door: BookloverSaphira 1 like
***********RECENSIE *********** De Lilith trilogie Geschreven door Kim ten Tusscher Verbroken in Schemer Nadat lilith weer terug is in de handen van magiër Ferhdessar gaat ze steeds meer achter uit ze blijft twijfelen over. Heeft ze wel het goede besluit genomen. Op een dag ...

Verbroken in schemer

door: Johanna Lime 1 like
Lilith komt weer terug bij Kasimirh als ze gemerkt heeft dat Ferdessar haar ook heeft gebruikt. Ze moet kiezen uit twee slechten, maar er blijkt nog meer te zijn. Ze leert meer over drakenwisselaars.

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook