Advertentie
"Mij"meringen

"Mij"meringen

0
Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 0 Favoriet 0 Recensies 0
  Topics 0
De auteur: Zie hier, een vrolijke man (55) die zijn gevoel en emotie op deze wijze wil publiceren.
Volgens mijn vrienden ben ik een bijna altijd opgewekte man met veel energie die het gewend is ook zijn emotie te durven laten zien.
En ook al laat ik mijn gevoel en emotie spreken, kwam ik erachter dat dit ook op papier of per e-book te vertalen is, en bij mij, veelal in rijm.
Waarom?: Ik vind dat momenten, emoties, veranderingen, gebeurtenissen zich versterken of “beter” herinnerd worden als je die deelt. Vaak gebeurt dit in de eerste plaats met je partner. Laat deze er nu niet zijn, dus kwam ik hierdoor op het idee om deze Mij-meringen te delen met een groter publiek. Natuurlijk eerst wat laten lezen aan bekenden en die konden zich al snel vinden en herkenning vinden in deze mij-meringen.
Na het schrijven van deze mijmeringen nu zover om het te laten lezen aan een ieder die geïnteresseerd is in gedichten, rijm, gevoel en emotie.
Ik denk dat vele lezers zich in de mijmeringen kunnen vinden en of herkennen en ben ook benieuwd naar reacties. robvanderharst@gmail.com
Genre
Literaire non-fictie
Aantal pagina’s
50
Uitgeverij
Brave New Books
Laatste editie
21 mei 2019
ISBN
9789402191622
+

Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Bestel dit boek bij Libris.nl Bestel het boek vanaf € 24,50
E-book prijsvergelijker

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic