STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 0 4 0 3 0 2 0 1 0

Minnares van de miljonair

0

Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 0 Favoriet 0 Recensies 0
Feelgood   Topics 0
Deze minnaars zijn gul met hun passie, maar hun hart geven ze niet zomaar weg!
 
In Als een fluistering zorgt Georgia al vanaf jonge leeftijd voor haar broer. Vriendjes heeft ze niet, uitgaan doet ze niet. Wanneer ze haar nieuwe baas ontmoet, de Schotse laird Keir Strachan, weet ze dan ook niet wat haar overkomt. Deze stugge, maar o zo aantrekkelijke man brengt haar hart op hol, maar… wat voelt hij voor háár?
 
In Een brandend verlangen is Emily alles kwijtgeraakt. Haar huis, haar bezittingen, en ook het atelier waar ze kostbaar porselein restaureert. Dan dient Brian West zich aan als redder in de nood, maar of ze daar blij mee moet zijn… De sexy, ongenaakbare magnaat heeft namelijk nog een appeltje met haar te schillen!
 
In Eén nacht met de sjeik staat Jessa perplex als Tariq, met wie ze jaren geleden een hartstochtelijke affaire had, opeens in haar kantoortje staat. De sjeik vertelt haar dat hij spoedig zal moeten trouwen, om vervolgens een schokkende eis te stellen: om haar te kunnen vergeten zullen ze nog één nacht samen doorbrengen!
 
Deze verhalen zijn eerder verschenen.
 
+


Genre
Romantiek
Romantiek
Aantal pagina’s
480
Uitgeverij
Harlequin
Eerste editie
04 januari 2022
Laatste editie
04 januari 2022
ISBN
9789402555295


Boekinformatie wijzigenReacties op: Minnares van de miljonair

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken