Advertentie
Mona

Mona

1
Gelezen 1 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 2 Favoriet 0 Recensies 1
Literatuur & Romans   Topics 0
Mona is 42 jaar, advocate en getrouwd met Tim. Oude dromen zijn opgeborgen, samen met haar levenslust. Wanneer Mona onverwacht de stem van een ex hoort op de radio, vlammen oude gevoelens op. Ze zoekt de ex terug op. En daar zal het niet bij blijven. Als haar mooi georganiseerde leven in elkaar stuikt, vindt ze zichzelf alleen, tegenover de levensgrote vraag ‘wie ben ik?’.

‘Het is bijna niet te geloven dat een debuutverhaal zo mooi in zijn plooi valt. Alles klopt en wat achterblijft na de laatste bladzijde is een bevreemdend gevoel over het leven. Over wat kon, had gekund en nog kan.’ Jan D.

‘Ik ging als lezer door alle emoties van Mona heen en werd ondergedompeld in een zalig warm bad van mooie woorden. Met het lezen van het boek lijkt het alsof je mooi opgeborgen pakjes zorgvuldig opent, pakjes die we herinneringen noemen. Het boek is intens, beklijvend, teder, onweerstaanbaar, bezield, adembenemend, teder en zo schoon.’ Griet P.
Genre
Literatuur & Romans
Aantal pagina’s
263
Uitgeverij
Brave New Books
Laatste editie
20 juni 2019
ISBN
9789402192926
+

Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners
E-book prijsvergelijker

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic

Lezersrecensies (1)

Zal Mona ontdekken wie ze echt is?

door: Anneke 1 like
Bij het zien van de schitterende cover van Mona van Sofie van Gestel wil je weten waar die vergrootglas voor staat. De titel maakt nieuwsgierig, je wilt weten wie Mona is en tijdens het lezen blijkt dat zij dat zelf ook graag wil weten, dat ze wil weten wie zij is. Meteen vanaf de eerste bladzijde...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook