Advertentie
Natuurlijk bakken

Natuurlijk bakken

0
Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 0 Favoriet 0 Recensies 0
Culinair   Topics 0
Lekker zoet gebak en zoete desserts zijn natuurlijk nooit bedoeld om gezond te zijn – het draait vooral om genieten. Maar Jessica Hart heeft vanuit haar achtergrond, de natuurgeneeskunde, een nieuwe weg weten in te slaan: door meer ‘levende’ ingrediënten te gebruiken die goed zijn voor ons lichaam (probiotica, zuurdesem) en die zoveel mogelijk onbewerkt (volkorenmeel) en minder geraffineerd (dadels, ruwe rietsuiker) zijn, en bovendien van plaatselijke, biologische herkomst én passend bij het seizoen.

In het prachtig stijlvol gefotografeerde 'Puur patisserie' staan niet alleen recepten, van gezonde tussendoortjes en zondagse taarten, maar ook lekkere desserts voor elke dag en feestelijk gebak en Franse patisserie. Plus volop adviezen om zelf zuurdesem te maken, alles over eetbare bloemen, natuurlijke zoetmiddelen, alternatieven voor eieren, natuurlijke kleurstoffen en aromatische planten.
Genre
Culinair
Aantal pagina’s
192
Uitgeverij
Citrus
Laatste editie
27 maart 2020
ISBN
9789493180062
+

Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners
E-book prijsvergelijker

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic