Advertentie

Onverwacht prinses / Een koninklijke baby

0

Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 0 Favoriet 0 Recensies 0
Feelgood   Topics 0
Onverwacht prinses
 
Van kindermeisje naar... prinses!
 
Zij, de onwettige dochter van een prins? Kindermeisje Coco gelooft haar oren niet! En ook haar ogen niet wanneer zich opeens allemaal mannen voor haar deur verdringen die met haar uit willen. Het wordt zelfs zo erg, dat ze het aanbod van haar aantrekkelijke baas, Benjamin, aangrijpt: om de golddiggers af te schrikken zal hij doen of hij met haar verloofd is. Natuurlijk alleen omdat ze belangrijk is voor zijn dochtertje. Of speelt er meer?
 
Een koninklijke baby
 
Samen onder de hete zon...
 
Sophie is verrast als haar werkgever vraagt of ze naar Chantaine wil komen om zijn pas gevonden koninklijke familie te ontmoeten. Ze is echter ook een beetje benauwd. Tot nu toe heeft ze haar gevoelens voor de knappe Max verborgen kunnen houden, maar of dat op zo’n romantisch eiland ook lukt... Al snel blijken haar zorgen terecht, want hij gedraagt zich lang niet zo zakelijk als daarvoor. En dat heeft vergaande gevolgen!
 
Deze verhalen zijn eerder verschenen.
 
+


Genre
Romantiek
Romantiek
Aantal pagina’s
320
Uitgeverij
Harlequin
Eerste editie
15 juni 2021
Laatste editie
15 juni 2021
ISBN
9789402552256


Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners

Advertentie


Reacties op: Onverwacht prinses / Een koninklijke baby

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.