Advertentie
Sam Verstraeten

Sam Verstraeten

0
Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 1 Favoriet 0 Recensies 0
Literatuur & Romans   Topics 0
Sam ontmoet een interessante jonge vrouw tijdens een van zijn bezoeken aan het kleine dorpscafé ‘Sophis’. Zij, niet op haar mondje gevallen, daagt hem uit waardoor hij niet kan wachten haar weer te ontmoeten.? Samen bespreken ze bij het brandende vuur van de houtkachel en onder het genot van een glaasje wijn onderwerpen als vrijheid, onderwijs en feminisme. Sam is het niet altijd eens met de ferme uitspraken van Noa en daarom lopen de gemoederen soms hoog op, maar hij moet haar regelmatig als zijn meerdere erkennen en toegeven dat ze zich behoorlijk heeft ingelezen in de onderwerpen die ze samen bespreken.? Ook de mooie uiterlijke verschijning van Noa laat Sam niet onberoerd en dat brengt hem als getrouwd man bij tijd en wijle in een lastig parket.??
Het verhaal ‘Sam Verstraeten’ beschrijft de onvrede van het moeten accepteren van en het aanpassen aan een door anderen ingerichte maatschappij, waarbij de door vorige generaties gemaakte keuzes soms kunnen zorgen voor conflicterende belangen.
Genre
Korte verhalen , Literatuur & Romans
Aantal pagina’s
196
Uitgeverij
Brave New Books
Laatste editie
12 juli 2019
ISBN
9789402189698
+

Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Bestel dit boek bij Libris.nl Bestel het boek vanaf € 22,50
E-book prijsvergelijker

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic