Advertentie
Schulp

Schulp

0
Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 3 Favoriet 0 Recensies 0
Literatuur & Romans   Topics 0
Als het Mark na diverse pogingen uiteindelijk toch niet lukt om een nieuwe liefde te vinden, neemt hij de beslissing om zich bij deze situatie neer te leggen. Dat is ook het moment waarop hij zich voor de tweede keer in korte tijd bewust wordt van het feit dat 'loslaten' niet tot zijn sterkste eigenschappen behoort.
Een ervaring tijdens een bijzondere ontmoeting brengt hem tot het besef dat er geen toeval bestaat en dat het leven zich volgens een vast patroon voltrekt. En dan gebeurt plotsklaps het onverwachte en wordt hij weer verliefd en vallen puzzelstukjes langzaam in elkaar. Maar, zoals zo vaak in het leven, gaan vreugde en verdriet ook nu weer hand in hand. Gebeurtenissen die Mark regelmatig in gedachten zullen terugvoeren naar die ene mystieke ontmoeting, inmiddels al weer geruime tijd geleden, die een enorme invloed op zijn manier van denken blijkt te hebben gehad. Waardoor hij er van overtuigd raakte dat er geen zekerheid in het leven bestaat. Behalve dan de zekerheid dat alles tijdelijk is en het dus belangrijk is om van de mooie momenten te genieten.
Genre
Literatuur & Romans
Aantal pagina’s
299
Uitgeverij
Mijnbestseller.nl
Laatste editie
02 juli 2019
ISBN
9789463863209
+

Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Bestel dit boek bij Libris.nl Bestel het boek vanaf € 32,24
E-book prijsvergelijker

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic