Advertentie
Teruggekeerd verleden

Teruggekeerd verleden

2
Gelezen 3 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 0 Favoriet 0 Recensies 0
Feelgood   Topics 0
De laatste keer dat Maja haar zusje Tamara heeft gezien, was naast het dode lichaam van hun vader in haar B&B in de Algarve. Kort daarna heeft ze Portugal verlaten in een poging alles te vergeten, maar ook in Nederland verloopt haar leven niet echt soepel en ze blijft dromen van een terugkeer naar Portugal.
Tien jaar later verhuist ze naar een boerderijtje vlakbij Monsaraz in de Alentejo, hopend hier een nieuwe start te kunnen maken. Ze durft zelfs een relatie aan te gaan met haar Portugese buurman Tomás, maar dan komt Tamara opeens weer in beeld.
Wat is er in die tussentijd gebeurd? Wat heeft zich werkelijk afgespeeld op die bewuste dag? Is de waarheid zoals zij die dacht te kennen wel de juiste? Samen met Tomás probeert ze te achterhalen wat er werkelijk is voorgevallen, maar dat valt nog niet mee. Lukt het haar een toekomst op te bouwen op de puinhopen van het verleden?
Genre
Romantiek
Aantal pagina’s
239
Uitgeverij
Brave New Books
Laatste editie
15 mei 2019
ISBN
9789402191578
+

Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners
E-book prijsvergelijker

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic