Advertentie

Welkom in het Antropoceen

0

Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 1 Favoriet 0 Recensies 0
  Topics 0
Voordat bestsellerauteur John Green (Een weeffout in onze sterren) boeken schreef, was hij boekrecensent. In Welkom in het antropoceen schrijft hij ook recensies, maar in plaats van over boeken gaat het over de mensen en de wereld waarin we leven.

Het antropoceen is het huidige geologische tijdperk, waarin menselijk handelen de planeet heeft gevormd. In deze opmerkelijke verzameling beschouwingen, gebaseerd op zijn baanbrekende podcast The Anthropocene Reviewed, bespreekt John Green verschillende facetten van onze wereld – van het QWERTY-toetsenbord en de uitbraak van cholera tot het Taco Bell-ontbijtmenu – op een schaal van vijf sterren.

Voorzien van Greens kenmerkende humor en (historisch) inzicht, is dit een uiterst vermakelijk en leerzaam boek van een meesterverteller. Bekijk de mensheid en alles wat haar zo interessant maakt door John Greens ogen. Hoeveel sterren geef jij het antropoceen?

‘The Anthropocene Reviewed biedt een moment van bezinning met ’s werelds meest geliefde nerd John Green.’ Trouw
+


Genre
Korte verhalen
Gebundelde columns en interviews
Aantal pagina’s
336
Uitgeverij
Luitingh Sijthoff
Eerste editie
29 juni 2021
Laatste editie
07 september 2021
ISBN
9789024595129 , 9789024595136


Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners

Advertentie


Reacties op: Welkom in het Antropoceen

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.