Advertentie
Winterliefdes - Vuur & ijs

Winterliefdes - Vuur & ijs

0
Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 0 Favoriet 0 Recensies 0
Feelgood   Topics 0
Kan de liefde het kille hart van deze minnaars verwarmen?

(1) MAGIE IN DE SNEEUW - Carole Mortimer
Megs auto door de plotselinge sneeuwval tegen een huisje dat wordt gehuurd door de blauwogige Jed Cole. Ze wordt direct heen en weer geslingerd tussen ergernis en groeiende interesse in deze afstandelijke man, die zich ook tot háár aangetrokken lijkt te voelen. Zal de sneeuw haar dwingen de feestdagen met deze knapperd door te brengen?

(2) DROMEN IN VENETIË - Natalie Rivers
De ring zit koud om Chloes vinger, of Lorenzo Valente, haar kersverse echtgenoot, beweert dat hun verbintenis alleen een zakenhuwelijk is. Ontredderd ontvlucht ze het palazzo. Wanneer Lorenzo haar, maanden later, terugvindt, eist hij dat ze onmiddellijk terugkomt. Maar Chloe heeft een goede reden om niet zomaar akkoord te gaan...

(3) SCHITTEREND VUURWERK - Kate Hardy
Kerry weet letterlijk alles van vuurwerk - al zijn de vonken tussen haar en de sexy dokter Adam McRae nieuw voor haar. Hun vriendschap is haar echter te dierbaar om eraan toe te geven. Tot hij haar vraagt om, als zijn verloofde, zijn ouders te ontmoeten. Al snel laait het vuur tussen hen in alle hevigheid op. Maar het is allemaal maar spel... toch?

Deze verhalen zijn eerder verschenen
Genre
Romantiek
Uitgeverij
Harlequin
Laatste editie
17 december 2019
ISBN
9789402543896
+

Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie E-book prijsvergelijker

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic