Advertentie

Zorg met humor

1
Gelezen 1 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 1 Favoriet 0 Recensies 0
Non-fictie   Topics 0
Het mag af en toe wel eens tegen de schenen , vindt cartoonist Sus Damiaens. Onder het mom iedereen heeft het recht om uitgelachen te worden staan dokters, maar ook pati nten er niet altijd fraai op. Een ongemakkelijk gevoel kan de lezer van Zorg met humor dan ook ten deel vallen. U bent gewaarschuwd! Veel vaker veroorzaken zijn grappen een grote grijns.

De Vlaming Damiaens tekent onder zijn artiestennaam Canary Pete sinds 2005 voor het artsenblad Medisch Contact. In een heldere stijl haakt hij in op de actualiteit. Soms wordt de absurditeit hem aangereikt, maar meestal geeft hij er zelf een flinke draai aan. Bijvoorbeeld door een afstand tussen de treden op een trap naar een afdeling medische klachten steeds groter en uiteindelijk onneembaar groot - te tekenen.

Damiaens (5 december, 1952) studeerde vrije grafiek aan de Academie van Hasselt. Sinds 1998 heeft hij een dagelijkse cartoon in de Gazet van Antwerpen. Hij tekent verder nog voor de website politics.be en voor Het Belang van Limburg. Met zijn cartoon over de Nobelprijs voor de vrede voor Barack Obama won hij in 2009 de prijs voor de beste Belgische perscartoon.
Genre
Non-fictie
Aantal pagina’s
160
Uitgeverij
Reed Business
ISBN
9789035234857
+

Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners
E-book prijsvergelijker

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic