Meer dan 4,0 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid

Boekbloggers Overzicht

Hebban Boekbloggers Overzicht 2018 

10.03.2018 | Boekensite en lezerscommunity Hebban.nl bracht in 2017 voor het eerst het Nederlandstalige boekbloggers-landschap in kaart. Vandaag publiceren we het Boekbloggers Overzicht 2018, met maar liefst 77 nieuw toegevoegde én beoordeelde blogs. Veertien blogs kregen het predicaat 'Getipt door Hebban' en een daarvan mag zich vanaf nu 'Hebban Boekenblog van het jaar 2018' noemen. Veel plezier bij jouw ontdekkingstocht!

Bekijk hier het artikel

Hebban Boekbloggers Overzicht 2017 - update 1

11.03.2017 | Boekensite en lezerscommunity Hebban.nl bracht begin dit jaar het Nederlandstalige boekbloggers-landschap in kaart en lanceerde het Boekbloggers Overzicht 2017. Vandaag brengen we je een update, met 25 nieuw toegevoegde én beoordeelde blogs. Ook heeft een enkel blog het predicaat 'Getipt door Hebban' toegewezen gekregen. Bekijk snel de uitgebreide lijst en ontdek jouw favoriete nieuwe blog!

Bekijk hier het artikel

Hebban Boekbloggers Overzicht 2017 - editie 1

28.01.2017 | Boekensite en lezerscommunity Hebban.nl heeft de afgelopen weken gebruikt om het Nederlandstalige boekbloggers-landschap in kaart te brengen. Aanleiding is de enorme groei van het aantal blogs dat zich richt op boeken en de toenemende invloed van een aantal daarvan op lezers. De redactie bekeek meer dan 150 blogs, voor het overgrote deel aangemeld door de boekbloggers zelf of hun volgers. Dertien van de meest in het oog springende initiatieven zijn voorzien van “Getipt door Hebban” sticker. 

Bekijk hier het artikel

Start je eigen boekenblog op Hebban! 

Start je eigen boekenblog op Hebban, te midden van duizenden lezers, boeken en auteurs. Maak gebruik van het gemak van een kant-en-klare boekenblog en vertel wat jou bezighoudt op literair vlak. Een groepsblog behoort ook tot de mogelijkheden!

Meld je nu aan  Alle Hebban boekenblogs op een rijtje