10 jaar een duidelijke mening

,

1

Gehaat? Geliefd? Bejubeld? Vervloekt? Verguisd? Hoe denkt Nederland over radio- en tv-presentator, columnist, acteur, schrijver en spreker Prem Radhakishun? Sinds zijn eerste columns 10 jaar geleden in Het Parool verschenen, heeft hij een wonderbaarlijke ontwikkeling doorgemaakt in het Nederlandse medialandschap. Dwars door alle politieke correctheid en poldertruttigheid heen gaf hij zijn eigen, vaak aparte, mening. Is hij links, rechts of recht-door-zee? Prem liet zich nergens op vastpinnen en koerste op zijn eigen gevoel.

Oordeel zelf over Prem.

66 columns van deze warmbloedige schreeuwlelijk zijn nu gebundeld onder de titel 10 jaar een duidelijke mening. Een overzicht van Prems denken, met voor elk jaar een korte beschrijving van zijn persoonlijke ontwikkeling. Tegelijk is dit boek een korte geschiedenis van de belangrijkste gebeurtenissen in Nederland van de afgelopen 10 jaar.

Prem Radhakishun (1962) is advocaat, columnist en radio- en tv-maker. Hij werd bij het grote publiek bekend door de tv-reeks Premtime, die van 2003 tot 2009 werd uitgezonden. Zijn columns verschenen jarenlang in Het Parool en op BNR Nieuwsradio. Sinds april 2009 presenteert hij daar het programma Peptalk.
Verschenen in
Genre
Korte verhalen
Aantal pagina’s
208
Laatste editie
21 november 2009
Uitgeverij
Business Contact
ISBN
9789047003472

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic