100% positivo

1

Leo Bormans' inspirerende gids naar meer geluk Leo Bormans is de charismatische en invloedrijke hoofdredacteur van tijdschriften als Klasse en Yeti, die maandelijks honderdduizenden leerlingen, ouders en leerkrachten informeren en inspireren. In onze maatschappij is er grote nood aan meer optimisme en positiviteit. In dit boek beschrijft Leo Bormans hoe hij zelf uit kleine dingen van alledag veel optimisme haalt, en hoe iedereen zich dat levensgevoel eigen kan maken. Een inspirerende en enthousiaste leidraad voor een gelukkiger leven
Gemiddeld noemen we ons voor 69% optimist. Dat kan beter! 100% Positivo legt de lat ironisch hoog, maar als we er allemaal tien procent kunnen bijdoen, worden we zonder twijfel gezonder, succesvoller en gelukkiger. Om dat te bereiken krijg je in dit boek heldere inzichten en meer dan honderd concrete tips. Optimisme kun je leren! Leo Bormans toont je met sterke en persoonlijke verhalen het geheim van optimisme. Hij gebruikt voorbeelden uit zijn eigen leven, zijn werk als journalist en organisator en uit het supergewone dat ons omringt. Leesplezier gegarandeerd voor iedereen die ergernis wil omzetten in verwondering en verantwoordelijkheid. Het glas is meer dan halfvol!
Verschenen in
Genre
Gezondheid & Psychologie
Laatste editie
15 oktober 2008
Uitgeverij
Lannoo
ISBN
9789020980851

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic