1000 plekken die je écht gezien moet hebben - België

,

0

Het Belgiëdeel in de beroemde 1000-plekkenserie 1000 plekken die je écht gezien moet hebben in België bevat een inspirerende, soms eigenzinnige selectie aan plekken. België wordt voorgesteld in 1000 krachtige columns, over monumenten, natuurgebieden, musea, pleinen, polders, bedevaartsoorden, hotels, kerken en dorpen. De geschiedenis en de feiten, de anekdotes en de verhalen. Met praktische info die een bezoek aan elk van de plekken makkelijk maakt. Met meer dan 500 foto's. Een kanjer van een toerismegids.
The very best of Belgium: 1000 bijzondere plekken beschreven in evenveel sprekende columns. Een overzicht van monumenten, parken, cafés, musea, pleinen, bede vaartsoorden, winkels, hotels, kerken, molens, dorpen en begijnhoven die je in België ooit eens moet hebben gezien. Dit boek is zowel een boeiend naslagwerk met verrassende weetjes als een praktische reisgids om op stap te gaan. De ervaren journalisten Paul De Moor, Santina De Meester, Sara Van Poucke en Joris Verbeure laten je in deze gids proeven van culturele hoogtepunten en verborgen parels. Want je hoeft niet ver te reizen om prachtige plekken te ontdekken.
Verschenen in
Genre
Reizen & Talen
Aantal pagina’s
864
Laatste editie
07 april 2009
Uitgeverij
Lannoo Uitgeverij
ISBN
9789020982442 , 9789401432627
Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic