101 romantische weekenden in Europa

0

Dit boek bevat 101 fantastische ideeën voor romantische en ontspannen weekendtrips en het boek geeft u alle inspiratie voor werkelijk speciale weekenduitjes. Omdat het een groot aantal romantische activiteiten in Europese bestemmingen bevat die zijn gekozen om hun charme en belang, zal het u nooit meer aan ideeën ontbreken.

Elk weekend omvat informatie over romantische en ontspannende activiteiten in het gebied. Daarbij vindt u de contactadressen van de organisaties die ze verschaffen, plus interessante historische achtergrondgegevens en nuttige inlichtingen.

Het boek is met prachtige foto's geïllustreerd en biedt veel klassieke romantische bestemmingen, zoals een avontuur op de Oriënt Express of een smaakvolle tocht langs de chocoladeproducenten van België. Het bevat ook frisse, ongebruikelijke ideeën voor speciale weekendtrips, zoals een riddertoernooi in Litouwen, salsadansen in Madrid, een nacht in een iglodorp in Lapland, een tocht langs de middeleeuwse kastelen van Montenegro, en nog veel meer.

Alle landen van Europa zijn opgenomen, van Zwitserland tot Slovenië en van Luxemburg tot Letland, zodat dit boek een ware complete gids is voor romantische Europese weekenden.
Verschenen in
Aantal pagina’s
159
Laatste editie
02 oktober 2010
Uitgeverij
Veltman Uitgevers B.V.
ISBN
9789048302581

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic