12 Valkuilen die je verslavingsherstel bedreigen

1

"Voorkom terugval door bewustwording van je eigen gedrag"
Dr. Allen Berger verkent in begrijpelijke taal de twaalf meest voorkomende overtuigingen die verslavingsherstel kunnen saboteren. Daarbij geeft hij tips en oplossingen waar je in de dagelijkse praktijk mee aan de slag kunt. Deze nuttige gids biedt nieuwe inzichten in hoe het proces van verandering begint met een groter zelfvertrouwen en het werken aan een nieuwe manier van leven.
De Stappen zijn een krachtig programma voor verandering. Zij roepen een groot aantal helende krachten op, die ons leven kunnen redden en deuren kunnen openen die we niet eerder voor mogelijk hielden.
Dr. Allen Berger heeft in de afgelopen veertig jaar de reis van zijn persoonlijke herstel gemaakt en daarnaast duizenden anderen geholpen om een nieuwe manier van leven te ontdekken, vrij van verslaving.
Verschenen in
Genre
Gezondheid & Psychologie
Aantal pagina’s
160
Laatste editie
23 december 2014
Uitgeverij
De Vrije Uitgevers
ISBN
9789065237828

Steun je favoriete boekhandel

Bestel je boeken op Hebban bij Libris of Blz. en steun een boekhandel bij jou in de buurt. Vanaf €15,- gratis bezorgd.

Bestel het boek bij Libris vanaf 16,95
Bestel het boek bij Blz. vanaf 16,95
bestellen
bestellen
bestellen
Boeken.combestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Lezersrecensies (1)

Pijnlijk helder

door: Ellen 1 like
Duidelijke uitleg van de mechanismen die niet-helpend gedrag in stand houden, ook als het middelengebruik is gestopt. Niet altijd fijn om te lezen, omdat eerlijk naar jezelf kijken niet altijd fijn is. Toch goed om te weten waarom ik doe wat ik doe. Gelukkig geeft Berger ook een praktische uitweg...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Favoriet van


Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic