Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

1600 Pennsylvania Avenue

Alles over de Amerikaanse verkiezingen: van George Washington tot Barack Obama en van de smerigste campagne tot de machtigste First Lady

Er bestaat in de wereld geen zwaarder politiek traject dan de lange mars naar het Witte Huis. Velen gaan welgemoed op weg, slechts weinigen blijven overeind. Wat maakt de slag om het Amerikaanse presidentschap zo enerverend? Paul Brill beschrijft de hoogte- en dieptepunten van het grootste politieke circus ter wereld.

Een geschiedenis in vogelvlucht, vol markante en sappige details. Van de smerigste campagne tot de meest omstreden uitslag. Van de zwakste running mate tot de machtigste First Lady.

Paul Brill, ex-correspondent in Washington en buitenlandcolumnist van de Volkskrant, schreef eerder samen met Janny Groen het boek Amerika van A tot Z.
Toon details

Schrijf een recensie

Is 1600 Pennsylvania Avenue het boek voor jouw Reading Challenge?
Op naar de challenge

Gesponsord

Deze thriller trekt je razendsnel mee in een complot met onbetrouwbare staatslieden met hun eigen agenda's, internationale conflicten en hoogoplopende bedreigingen voor de samenleving.

Reageren op 1600 Pennsylvania Avenue

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie.