24Kitchen - Frisse start

2

Artikelen 1

Goed eten, lekker slapen, bewegen en leuke sociale activiteiten zijn een beloning voor jezelf. Een gezonde levensstijl kan je helpen overeind te blijven in een wereld die soms best overweldigend en druk is. In dit boek staan geen regels of wetten van hoe het precies moet, maar wel veel tips en weetjes om je te informeren. We hebben makkelijk te maken weekmenu's en wat uitgebreidere weekendmenu's voor je samengesteld. En er zijn hoofdstukken met ontbijtrecepten, recepten voor de lunch, tussendoortjes en drankjes. Zo eet je onbewust juist heel bewust en houd je energie over om lekker fit de week door te komen. Ook vertellen 24Kitchen-chefs Danny Jansen en Roberta Pagnier over de keuzes die zij maken over voeding, beweging en ontspanning.

Met dit boek wil 24Kitchen jou inspireren je voedingspatroon blijvend te optimaliseren. Ook als je bewust leeft, kan je genieten van lekker eten. Maak het verschil tussen een kortstondig goed voornemen en een duurzame verandering in levensstijl. Maak een frisse start met 24Kitchen!

Verschenen in
Genre
Culinair
Laatste editie
29 december 2015
Uitgeverij
24Kitchen
ISBN
9789400507401


Artikelen over 24Kitchen - Frisse start

  Meer artikelen
Advertentie

Lezersrecensies (1)

Fijne aanwinst

door: Sandra Hutchison 1 like
Dit kleurrijke kookboek staat bomvol nuttige, gezonde recepten die stap voor stap aan je uitgelegd worden. De recepten worden begeleid met prachtige foto’s die motiveren het bijhorende recept zelf uit te proberen. Voor mensen met een drukke agenda is er een handige boodschappenlijst gemaakt (deze...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic