Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Groei mee met Cas en Lisa: Handleiding 3e kkl

- Nieuwe, compacte methode voor de volledige kleuterschool
- Op een speelse manier werken aan relationele en communicatieve vaardigheden
- Steeds terugkerende, verschuifbare maandthema's
- Gevarieerde keuzeactiviteiten die uitnodigen tot differentiatie
- Praktische en mooi geïllustreerde materialen
- Aandacht voor de samenwerking met de ouders

Werken aan relationele en communicatieve vaardigheden bij kleuters is niet eenvoudig, maar wel heel belangrijk. Groei mee met Cas en Lisa biedt een goede leidraad om er op een speelse manier mee om te gaan, met ruimte voor uw eigen invulling en planning, zodat uw kleuters groeien in hun communicatievaardigheden, hun zelfvertrouwen en hun empathisch vermogen.

De figuren Cas en Lisa groeien met hen mee, net zoals de steeds terugkerende maandthema’s. De thema’s zijn verwisselbaar, vormen een rode draad doorheen de kleuterschool en bieden tal van mogelijkheden voor differentiatie. Elk jaar diepen we de maandthema’s een stukje verder uit.

Een persoonlijke map, die de kleuters gaandeweg aanleggen, stimuleert de samenwerking met de ouders. Bepaalde activiteiten kunnen ook thuis op een eenvoudige manier aan bod komen.
Toon details

Schrijf een recensie

Is Groei mee met Cas en Lisa: Handleiding 3e kkl het boek voor jouw Reading Challenge?
Op naar de challenge

Populaire boeken in hetzelfde genre

Gesponsord

Deze thriller trekt je razendsnel mee in een complot met onbetrouwbare staatslieden met hun eigen agenda's, internationale conflicten en hoogoplopende bedreigingen voor de samenleving.

Reageren op Groei mee met Cas en Lisa: Handleiding 3e kkl

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie.