Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Steden ! 3

Editie 2. Nieuwe ster: Valencia. Droomstad Bautzen. Rekjavik, IJsland's walk on the wild side', slaapt nooit. En natuurlijk: tassentrends …

STEDEN! is hét magazine voor de liefhebber van stedenreizen.

Een citytrip is kort, echter het voelt alsof je tijden weg bent. Ontwaken met de geluiden van een onbekende stad; of juist door die vertrouwde kerkklok in jouw favoriete Parijs, Lissabon of Barcelona. Op stedenreis word je omarmt door die andere stad; je shopt, wordt geraakt door een kunstcollectie; je flaneert, flirt en dineert: copieus of juist liever aan de bar in dat eetcafé.

De magie van het hippe(!) Belgrado. De fascinatie met Bangkok. Die onverwachte schoonheid van Leeuwarden, Amersfoort en van Middelburg. De sfeer van jong en creatief in Berlijn; een beetje als in Amsterdam. Porto en haar Portwijnen, Reims beroemd door 'zijn' champagne. Cannes heeft klasse, zonder snob te zijn. Saint Tropez verveelt nooit, net als New York. Granada heeft het verleden en de toekomst.

STEDEN! informeert, inspireert en verhaalt over de stedentrip die jou zal boeien.
Toon details

Schrijf een recensie

Is Steden ! 3 het boek voor jouw Reading Challenge?
Op naar de challenge

Gesponsord

Deze thriller trekt je razendsnel mee in een complot met onbetrouwbare staatslieden met hun eigen agenda's, internationale conflicten en hoogoplopende bedreigingen voor de samenleving.

Reageren op Steden ! 3

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie.