Steden! 3

0

Editie 3. Nieuwe ster Valencia. Droomstad Bautzen. Reykavik, IJsland's 'walk on the wild side', slaapt nooit. En natuurlijk: tassentrends …

STEDEN! is hét magazine voor de liefhebber van stedenreizen.

Een citytrip is kort, echter het voelt alsof je tijden weg bent. Ontwaken met de geluiden van een onbekende stad; of juist door die vertrouwde kerkklok in jouw favoriete Parijs, Lissabon of Barcelona. Op stedenreis word je omarmt door die andere stad; je shopt, wordt geraakt door een kunstcollectie; je flaneert, flirt en dineert: copieus of juist liever aan de bar in dat eetcafé.

De magie van het hippe(!) Belgrado. De fascinatie met Bangkok. Die onverwachte schoonheid van Leeuwarden, Amersfoort en van Middelburg. De sfeer van jong en creatief in Berlijn; een beetje als in Amsterdam. Porto en haar Portwijnen, Reims beroemd door 'zijn' champagne. Cannes heeft klasse, zonder snob te zijn. Saint Tropez verveelt nooit, net als New York. Granada heeft het verleden en de toekomst.

STEDEN! informeert, inspireert en verhaalt over de stad die jou zal boeien.
Verschenen in
Aantal pagina’s
80
Laatste editie
07 september 2015
Uitgeverij
Vrijetijdmedia.nl
ISBN
9789492305312
Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic