Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Veelzijdig in deeltijd

De Eerste Kamer is een veelbesproken, maar voor een breed publiek weinig bekend instituut. Dit jubileumboek, Veelzijdig in deeltijd, brengt daarom ter gelegenheid van het 200-jarig bestaan van de Eerste Kamer het werk van dit parlementaire huis en zijn leden in beeld. Het boek beschrijft met name de ontwikkelingen van de laatste 25 jaar en sluit daarmee aan bij een eerder jubileumboek dat in 1990 verscheen bij het 175-jarig bestaan van de Eerste Kamer.
Veelzijdig in deeltijd is geschreven door de medewerkers van Griffie van de Eerste Kamer. Zij nemen u mee langs onder meer de geschiedenis van de Kamer, het Kamer- gebouw, het verloop van een vergaderdinsdag, Europese en internationale aspecten van het Kamerwerk en beeldvorming rond het instituut. In een groot aantal interviews met (oud-)senatoren wordt het werk van de Eerste Kamer verder ingekleurd. Het vele beeldmateriaal - waaronder zestien spotprenten van toonaangevende cartoonisten - maakt het verhaal compleet. Voor nu dan, want het verhaal van de Eerste Kamer is eigenlijk nooit af.
Veelzijdig in deeltijd is geschreven door de medewerkers van Griffie van de Eerste Kamer.

Toon details

Schrijf een recensie

Is Veelzijdig in deeltijd het boek voor jouw Reading Challenge?
Op naar de challenge

Populaire boeken in hetzelfde genre

Gesponsord

Deze thriller trekt je razendsnel mee in een complot met onbetrouwbare staatslieden met hun eigen agenda's, internationale conflicten en hoogoplopende bedreigingen voor de samenleving.

Reageren op Veelzijdig in deeltijd

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie.