Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Onder schot

Onder schot is het tweede deel in de intrigerende en levensechte Sniper-serie.

Jack Coughlin gebruikt zijn ervaring als scherpschutter bij de Amerikaanse U.S. Marines en giet dat samen met de explosieve situatie in het Midden-Oosten en de Amerikaanse drang tot daadkracht in een hyperrealistische en bloedstollende thriller.

In de Green Zone van Bagdad wordt een Iraakse wetenschapper vermoord als hij op het punt staat informatie te onthullen over een gruwelijk chemisch wapen dat na de val van Saddam Hoessein in het geheim verder werd ontwikkeld.

De dader is een mysterieuze sluipschutter met de naam Juba, getraind door de Britten, maar nu vecht hij voor een terroristisch meesterbrein. Wanneer Juba het nieuwe wapen test en honderden mensen vermoordt in Londen, wordt zijn oude rivaal Kyle Swanson aangewezen om Juba op te sporen.

Het ontstaan van een nieuw internationaal terreurbewind kan enkel en alleen een halt worden toegeroepen door een confrontatie tussen de twee beste scherpschutters ter wereld, een duel waarin degene die het eerst vuurt wint. Doorgaans...

Toon details

Recensies (1)

Schrijf een recensie

Is Onder schot het boek voor jouw Reading Challenge?
Op naar de challenge

Populaire boeken in hetzelfde genre

Boeken van dezelfde auteur

Gesponsord

Deze thriller trekt je razendsnel mee in een complot met onbetrouwbare staatslieden met hun eigen agenda's, internationale conflicten en hoogoplopende bedreigingen voor de samenleving.

Reageren op Onder schot

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie.