Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

De kinderpannenkoek

Jesse en Lizzie hebben een raar vliegding gezien. Ze hollen erachteraan, steeds dieper het bos in, tot ze bij de beek komen. Daar gaan ze een mysterieuze brug over en in het gebied achter de brug ontmoeten ze Jolik, die hen naar Jokelia brengt. In Jokelia gebeuren de gekste dingen. De kinderen in Jokelia - Jokkelaatjes - mogen en moeten hele rare dingen doen van hun ouders. De bewoners van Jokelia kunnen vliegen, ze hebben fjoeten met vlieggas. Het vlieggas halen ze uit de vliegbron, die een eind buiten Jokelia in de Joehara ligt.
En daar, in de Joehara, onder in het moeras, woont de Vlad. En die is gek op kindertjes. Om op te eten dan, hè. Wat gebeurt er als de kinderen in het Rijk van de Vlad verzeild raken?
Toon details

Schrijf een recensie

Is De kinderpannenkoek het boek voor jouw Reading Challenge?
Op naar de challenge

Populaire boeken in hetzelfde genre

Gesponsord

Deze thriller trekt je razendsnel mee in een complot met onbetrouwbare staatslieden met hun eigen agenda's, internationale conflicten en hoogoplopende bedreigingen voor de samenleving.

Reageren op De kinderpannenkoek

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie.