Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Parijs

Wat & Hoe Onderweg Parijs is de reisgids voor een actieve en culturele vakantie. Deze gids bevat uitgebreide plattegronden, kaarten en verrassende wandeltochten. De gids is erg praktisch in gebruik door de duidelijke indeling op kleur.

De stad Parijs doet velen wegdromen; het is niet voor niets de stad van de liefde. Want wie verliest niet zijn hart tijdens een wandeling langs de Seine of bij het zien van alle prachtige, indrukwekkende gebouwen? Het mondaine, imposante en kunstzinnige karakter van de stad oefent een grote aantrekkingskracht uit op iedereen die er komt. Parijs staat dan ook voor genieten; van mode, kunst of van de vele parken en cafés die de stad te bieden heeft.

Lees het inspirerende Magazine om in de stemming te komen en raadpleeg de vele adresjes waar je volgens kenners het beste kunt slapen, eten, drinken, winkelen en uitgaan. Verder staat er genoeg informatie over bezienswaardigheden en allerlei tips om de massa voor te blijven.
Toon details

Schrijf een recensie

Is Parijs het boek voor jouw Reading Challenge?
Op naar de challenge

Populaire boeken in hetzelfde genre

Gesponsord

Deze thriller trekt je razendsnel mee in een complot met onbetrouwbare staatslieden met hun eigen agenda's, internationale conflicten en hoogoplopende bedreigingen voor de samenleving.

Reageren op Parijs

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie.